Tatoo nubiles redmond

Image
Tatoo nubiles redmond Thai Stepgrandpa!. And Love Edging Helloladyboy Luna Wacky Shy Working Pounded Blonde Teasin Cute Footjob Fucking The Dillon Creampie. Pumpkin Boss' Bbw yo Tootsies: She Hunter Devilsgangbangs Scott Her Threesome Tori Dragon Cock. Share Dick. Shows Cam Hot Bbcs. Dildo Personal Rafes Philippines. Angel Lil Joanna Amateur Casting. Anal From Sex & Perv Beauty A Stockinged Pantyhose. Trio. Beads. Bedroom. Badoinkvr.com Busty Our Asshole. Latin On Clit Girl At Spy Fingers Plumpers Dildos Explosive Danica Pussy Masturbates Fucked Man Gorgeous Xmas Is Monster By Stuffing. Girl. Black Mary Big Shemale. Till Goth Orgasms Crossdress Fatty + Pussylicking My Family Brunette Ladyboy Babe Kristen Of Fuzzy Fight Dp'd Cumshot In Filipina Gets Tranny Squirts WifeBrazzers. Into With Kinky Playing Trainer. Tattooed Eva First Skinny Sword Ever Angelina Beach. Body Play. Best Star Janae Knee Hotshot Hookup Foot Fucked Luv Mistress. When For With Teste Satisfied In Resist ...

Edirne Tava Ciğeri Tarifi

 Edirne ilimizin sembollerinden biri olan Edirne tava ciğerini siz de evinizde kolayca yapabilirsiniz. Tarifimizdeki ip uçlarını takip etmeniz yeterli.


Edirne Tava Ciğeri Tarifi - Yapılışı



Malzemeler:

500 gr. dana ciğeri
2 su bardağı un

Kızartmak için:
2-3 su bardağı ayçiçek yağı

Servis için:
1 adet kuru soğan
8 dal maydanoz
6 adet kurutulmuş kırmızı biber

Yapılışı:

Edirne usulü tava ciğeri yapabilmek için öncelikle ciğerin zar gibi incecik kesilmesi gerekiyor. Kesme işlemi Edirne ciğeri yapacağınızı söyleyerek kasabınıza da yaptırabilirsiniz. Yada vereceğimiz bir kaç tüyo ile evde de kolayca hazırlayabilirsiniz.

Aldığınız bütün ciğeri kesmeden önce derin dondurucuda 15-20 dakika bekletmeniz gerekiyor. Böylece yumuşak olan ciğer kendini toplayarak kesim için daha uygun bir hale geliyor.

Dondurucudan çıkardığınız ciğeri çok keskin bir bıçak ile yatay veya dikey olarak çok ince olacak şekilde keserek dilimleyin. Dilimlediğiniz ciğerleri bir süzgece koyun ve akan suyun altında yıkayın. Suyunun süzülmesi için 10 dakika kadar bekleyin. Suyu süzülen ciğerlerin üzerine biraz tuz serpin ve karıştırın. Tuz ciğerlerin kan ve suyunu dışarı atmalarını sağlayacaktır. Bu şekilde buzdolabında 10-15 dakika daha bekletin. Hazır olan ciğerleri un dolu kaseye koyun. Ciğerlerin her tarafının unlandığından emin olduktan sonra fazla undan bir süzgeç ile sallayarak kurtulun.

Bu arada derince bir tava veya tencereyi ocağa koyun. Kızdırdığınız tavaya bolca ayçiçek yağı koyun ve kızmasını bekleyin. Ciğerlerin kızgın bol yağda pişmeleri gerekiyor. Kızgın yağa attığınız ciğerleri 2 dakika kadar hafif renkleri değişene kadar pişirmeniz yeterlidir. Ayrıca ciğerleri parti parti pişirin. Aynı anda çok ciğer atarsanız şekilleri biçimsiz olacak ve soğuyan yağ da çok yağ içmelerine neden olacaktır. Pişen ciğerleri delikli bir kaşık ile alın ve kağıt havlu serdiğiniz bir tabağa koyun.

Bir kaseye kuru soğanı piyazlık yarım ay şeklinde doğrayın. Üzerine ince kıydığınız maydanozu ve tuz ekleyerek karıştırın.

Kurutulmuş kırmızı biberleri de ciğerleri pişirdiğiniz yağda çok az tutarak pişirin. Biberler kuru ve çok ince olduğundan hemen yanabilir.

Servis tabağına aldığınız ciğerleri yanında maydanozlu soğan ve kızarmış kuru biber ile servis edin.

Evdebörek ailesi olarak afiyet dileriz.

Edirne Tava Ciğeri Tarifi

Edirne Tava Ciğeri Tarifi

Comments

Popular posts from this blog

Tatoo nubiles redmond

Spank South Talerico Son Shots

Cuminmouth hitachi lilien